nedeľa 11. mája 2014

Záhrada

Keďže dnes výdatne prší rozhodla som sa že pridám zopár fotiek z našej záhrady. Mne sa fotenie nedarí ,tak fotila moja mladšia dcéra ktorá je maniak na fotenie.

Prajem Vám pekný slnečný týždeň
Rena ❤ 

8 komentárov:

  1. Dcerka je šikovná fotografka:-))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ajka,ďakujem od takej skvelej fotografky ako si Ty je to poklona.Maj sa pekne.
      Rena

      Odstrániť
  2. Milá Renatko, tak to jsou úžasné snímky nádherných kytiček... Tu tvoji zahrádku bych si celou vypůjčila, máš tolik krásných kytiček, které by se mi tak moc líbily na našem dvorečku a v předzahrádce. A na tom prvním snímku je vistárie? Je nádherná a dcerka (na rozdíl ode mne) umí pěkně fotit, má ostré snímky a dokonalé detaily. Moc se mi to líbi... Pa.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Milá Lada ďakujem pekne.Nie je to vistéria len sa strašne podobá táto má pichliače ale vôbec netuším ako sa volá mám ju už dávno.Ja ju volám ozdobný agát,vistériu pridám nabudúce.Maj sa krásne.Rena

      Odstrániť
  3. Renátko,jestli to je Tvá zahrádka tak žiješ v ráji!!!To je krása jak v botanické zahradě!!!Ode mne máš řád zlaté růže:-) Dája

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Milá Daja,ďakujem pekne.No možno raz keď už bude úplne dokončená podľa mojich predstáv tak potom to bude pre mňa raj.Maj sa krásne.
    Rena

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Renátko, děvčátko máš šikovné, krásně ti nafotila zahrádku.Konvalinky jsou krásné, určitě moc voní a všechny kytičky se mi moc líbí.
    Měj se pěkně Iva

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ivka,ďakujem pekne.Prajem ti pekné slnečné dni.
      Rena

      Odstrániť