štvrtok 17. októbra 2013

Premena 2 stolík do obývačky



Potrebovala som stolík do obývačky, ale nejako som si nevedela vybrať, ani jeden sa mi nepáčil. Po starých rodičoch mi zostal stôl , ktorý mal dedo v dielni. Chýbala mu síce zásuvka ale to bolo najmenej .Skôr som sa bála vrchnej dosky lebo bola natretá niečím ako lepidlo a nejako to nechcelo ísť dole .







    


 Stolík bolo treba opáliť, vrchnú dosku nie lebo ten vrchný náter sa  nejako začal topiť a ťahať ako žuvačka . Potom  riadne ošmirgľovať, tú vrchnú dosku som šmirgľovala strašne dlho. Umyť, nechať riadne vysušiť, napustiť proti červotočom a zase nechať vysušiť . Nasledoval prvý náter tmavo hnedým Slovakrylom a ďalší náter Slovakryl- slonia kosť. Potom prešmirgľovať a nalakovať matným lakom.







A ešte niečo, stolík už nemá len jednu zásuvku , ale vďaka môjmu šikovnému manželovi, má zásuvky štyri. Samozrejme nové úchytky s Bella Rose .A konečne mám stolík podľa mojich predstáv , a ešte som aj ušetrila. 



Pekný deň
Rena



6 komentárov:

  1. Milá Renátko,děkuji za návštěvu u mne,jsem moc potěšená a ihned jsem tě hledala a našla.Musím říct,že jsi moje krevní skupina! Umíš se postavit k tvořivé práci,máš ráda předměty z duší a jsi pro mne velkou inspirací. Díky Daja

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Daja,ďakujem veľmi pekne za návštevu a za milé slová.
      Rena

      Odstrániť
  2. I moje jsi krevní skupina :-) Renovace se skvěle povedla*** tleskám Tobě i Tvému mužíčkovi :-) jste šikulky***

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Moc povedená renovace, takový stolek by se mi taky líbil. Hezký večer, Jana

    OdpovedaťOdstrániť